Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Un Dorin Chirtoacă pentru ungheneni!

29.04.2015
Share Button
Mult stimați cetățeni, vreau să vi-l prezint pe candidatul PL la funcția de primar de Ungheni! 

Este vorba despre domnul Ion Scutaru, un tânăr de 31 de ani pe care eu îl numesc un Dorin Chirtoacă al unghenenilor!

Domnul Ion Scutaru are un nivel de educație ce impresionează. Astfel, după ce, în anul 2001 a absolvit liceul M. Eminescu din orașul Ungheni, dumnealui a mers la UTM, unde a fost student la facultatea Economie și Management în industria alimentară, pe care a absolvit-o în 2005. 

Din 2005 până în 2008 dumnealui și-a continuat studiile la Academia de Administrare Publica de pe lîngă Președintele Republicii Moldova, facultatea Administrare Publică și Municipală. 

De 10 ani domnul Ion Scutaru activează în mediul privat, locuitorii orașului Ungheni îl cunosc ca pe un manager extraordinar, un om de echipă, un soț și tată iubitor pentru cei doi copii ai săi.

După cum mărturisește și dumnealui, lucrurile rele se întâmplă, în mare parte, pentru că oamenii buni și profesioniști stau de-o parte și nu se implică. Această dorință de a aduce schimbarea spre bine în orașul Ungheni și de a transforma acest oraș, în unul cu adevărat european l-a determinat să-și propună candidatura pentru funcția de Primar.

Visul domnului Scutaru este ca: „relația dintre angajații primăriei și cetățean sa fie una amicală. Atunci când orice locuitor al Unghenilor are o problema, el trebuie să poată apela cu încredere la primărie și să știe că este primit, și tratat cu respect și amabilitate. Locuitorii orașului Ungheni trebuie să se simtă în fața funcționarilor ca niște adevărați stăpâni, din banii cărora se realizează veniturile bugetului local!”.

Deși este candidatul din partea Partidului Liberal la postul de primar al orașului Ungheni, domnul Ion Scutaru va reprezenta, în primărie, interesele tuturor locuitorilor orașului, indiferent de etnie, apartenență politică sau limba vorbită.

În campanie, domnul Scutaru a decis să se dedice întâlnirilor cu cetățenii pentru a le asculta sugestiile și problemele pe care le au, iar în urma acestor discuții își va stabili caietul de sarcini.

Orașul Ungheni are nevoie de un primar onest și dedicat, de un primar care va fi mereu aproape de cetățean, un primar care să fie mereu disponibil pentru cei care l-au ales și din partea căruia să ai toată deschiderea și disponibilitatea să te ajute.

În timp ce reprezentanții PDM și PLDM și-au trădat alegătorii creând coaliția minoritară, astfel, punând în pericol integrarea europeană a Republicii Moldova,  Partidul Liberal, împreună cu membrii și simpatizanții săi  a rămas singura forță politică capabilă să asigure un viitor european pentru Republica Moldova.

Numai cu PL și candidații săi - persoane tinere, curate și profesioniste vom putea aduce Europa acasă! Numai așa vom putea determina schimbarea!

Așa să ne ajute Dumnezeu!
Share Button