Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Ultimul argument că trebuie să ne UNIM: aici și acum

20.04.2022
Share Button


Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse a anunțat că țara se retrage din Consiliul Europei din cauza „acțiunilor subversive” ale Uniunii Europene și NATO.

Rezultă că Federația Rusă își rezervă dreptul de a acționa în continuare ca un stat-agresor. Noi nu mai  avem nicio șansă de a rezolva diferendul transnistrean. Vom fi supuși din interior  (Dodon , Voronin), dar mai ales din exterior unor presiuni militare inimaginabile, rușii ținând armata de ocupație în stânga Nistrului.

Sunt sigur că Putin vrea întreaga Moldova de Est ca să aibă o puternică bază militară de unde ar ataca întreaga lume, dar în special Europa. Dacă aduce focoasele nucleare la Chișinău nu ne mai vedem în veci uniți cu frații.


Nu este exclus că Rusia va fi eliminată din Consiliul de Securitate ONU pentru a nu împiedica prin veto luarea deciziior  de salvgardare  a păcii și democrației, de a asigura o ordine mondială in interesul statelor în tranziție după cum este România, țara noastră.


Principala consecință va fi că nu vor mai putea fi depuse cereri împotriva Rusiei la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Chiar dacă Rusia inițiază procedura acum, ea va genera efecte abia peste 6 luni. Deci, avem la dispoziție 6 luni pentru a edifica o puternică mișcare unionistă în jurul PL cu un singur scop, inițierea procedurii de Unire a Rep.Moldova cu patria-mamă după modelul german.

Share Button