Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Propunerile deputatului Chirinciuc sunt respinse în comisie fără a fi supuse votului.

06.02.2023
Share Button
Neînțelegeri în Comisia specială de anchetă acu privire la situația din domeniul financiar-bancar. Deputatul PL Iurie Chirinciuc a propus audierea lui Veaceslav Ioniță și a lui Veaceslav Negruță. Însă, președintele comisiei, Marcel Răducanu, a refuzat categoric să supună votului această inițiativă, declară Chirinciuc.
De cealaltă parte, Marcel Răducanu neagă acest lucru și spune că deputatul liberal a venit cu propunerea când ședința era deja încheiată.Chirinciuc susține că aceste persoane ar deține probe importante, necesare pentru atingerea scopului acestei comisii. El mai spune că cei doi ar fi, probabil, printre puținii oamenii care nu au vreun interes să mușamalizeze „jaful secolului”.De cealaltă parte, președintele Comisiei, Marcel Răducanu, susține că Veaceslav Ioniță nu poate fi audiat din cauza că el a fost atacat în instanță de către Vlad Filat și „Caravita Co” SRL pentru „acuzații mincinoase și denigrare” în adresa lor pe cazul BEM.


În ceea ce privește Veaceslav Negruță, Răducanu spune că acesta ar putea fi invitat, dacă membrii comisiei vor insista pe votarea acestei propuneri.


Întrebat de ce nu a făcut acest lucru în ședința de vineri, oficialul ne-a spus inițial că nu a existat o astfel de propunere, iar mai târziu a declarat că discuțiile la acest subiect au început când ședința era deja încheiată.


articol preluat de pe: deschide.md
Share Button