Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Precizări vizavi de protestul unor membri ai PCRM

20.10.2016
Share Button
Este evident că, acțiunea de protest organizată astăzi de către unii membrii PCRM a avut un singur scop: de a atrage atenția publicului. E și de înțeles, comuniștii nu participă în campania electorală pentru alegerile din 30 octombrie și depun eforturi pentru a nu fi uitați că există. E dreptul lor și, Slavă Domnului, trăim într-o țară unde fiecare își poate exprima punctul de vedere. 

Ce ține de articolul publicat pe blogul meu personal acum o săptămână, aș vrea să precizez că, nu am avut în vedere rușii din Republica Moldova sau cetățenii Federației Ruse, ci politica imperialistă și distructivă promovată de conducerea Rusiei față de țara noastră.

Cât privește principiile și valorile mele, reiterez că, unirea cu România este un ideal pe care-l am în sânge. M-am născut unionist și așa voi rămâne. Indiferent de ce funcții voi ocupa sau de poziția socială pe care o voi avea, totdeauna voi milita pentru ca Republica Moldova să fie parte a României Mari, astfel încât toți cetățenii țării să aibă un mai bun, salarii și pensii mai mari, un viitor prosper. Așa să ne ajute Dumnezeu!
Share Button