Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Pe 8 Martie sărbătorim Ziua Femeii. E ziua celor fără de care lumea ar fi pustie, căci Femeia aduce Viața și noi îi suntem recunoscători pentru aceasta.

07.03.2018
Share Button
Ne trecem prin această Viață cu Mama, cu Bunica, cu Soția, cu Fiica sau cu Nurorile. Ele sunt cele care ne însoțesc prin Viață și o fac să înflorească chiar și în cele mai grele timpuri, precum sunt cele trăite de noi astăzi.
Desigur, în această zi vom alege cele mai frumoase flori, vom găsi cele mai sincere cuvinte de apreciere pentru Mamele noastre.
Doar acestor ființe din viața noastră le rămânem datori cât trăim pe acest pământ.
Ele ne-au născut, ne-au crescut și ne-au învățat să iubim tot ce e frumos. Mamele noastre ne sunt stele călăuzitoare. Marele poet, Grigore Vieru scria:
O stea mi-atinge fata
Ori poate-a ta năframă.
Sunt alb, bătrân aproape,
Mi-e dor de tine, mama.
Adresez tuturor femeilor, care țin mereu aprins focul în vatra neamului, cele mai alese Urări de bine, Pace, Prosperare și Liniște sufletească.
Colegelor mele din Partidul Liberal, care , la fel ca și absoluta majoritate a femeilor din R.Moldova, sunt ferm încrezute că-și pot crește copiii cetățeni demni doar la sânul Patriei, le urez putere de convingere astfel ca în Anul Centenarului visul nostru măreț de Unire să devină realitate.
Share Button