Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Omuleții verzi ai lui Putin din parlament nu consideră că Rusia a început un război împotriva Ucrainei.Vor neutralitate ”po-russki”.

21.04.2022
Share Button


O colaboratoare a postului de radio ”Europa Libera” a încercat să afle de la deputații socialiști dacă în Ucraina e război sau acțiune militară după cum susține Putin. Niciunul dintre cei abordați nu a răspuns.Batrâncea, artizanul neutralității,a promis că răspunde după ce se încheie ședința plenară.

Țârdea a declarat cu tupeu că ”nu comentează”. Celalți i-au sugerat să citească un comunicat de presă al partidului care  se arată: „Nu avem motive de neliniște atât timp cât țara noastră va respecta statutul său de neutralitate, prevăzut în Constituție”.

Nici unul nu scoate un cuvânt despre faptul că statutul de neutralitate a Republicii Moldova este încălcat chiar de Rusia, care are de 30 de ani trupe și muniții în stânga Nistrului,ocupând,de fapt, aceste trei palme de pământ românești cu ajutorul lui Dodon.

Vă amintesc, individul susține în mod  ipocrit că trupele vor fi retrase odată cu soluționarea politică a diferendului. Iar aceasta nu se va întâmpla niciodată, deoarece Putin vrea să transforme Ucraina în al doilea Afganistan. Considerat la fel de periculos ca și Ben Laden, el are agenșii săi de legătură la Chișinău, aceștia fiind deputații socialiști. Ei utilizează frazeologia lui Putin, trâmbițând că această guvernare  e dirijată din exterior, exact ce spune Putin despre guvernarea de la Kiev.

Mai mult, ei vor o lege a neutralității permanente,în care ar include un punct ce ar interzice relațiile noastre pe multiple planuri cu frații, care, mai devreme sau mai târziu,vor conduce la Reîntregire.


Firește, un asemenea partid, finanțat din exterior de către Rusia este scos în afara legii. Există probe. Important e să avem o justiție care nu contnuă să le facă jocul.
Share Button