Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Năstase și Sandu vor un parlament care nu VA VOTA UNIREA!

30.07.2018
Share Button

Am mai urmărit doua proteste ordinare. Unul a fost organizat la Ungheni de către Năstase, liderul DA care nu are oameni în teritoriu. La el au fost prezenți mulți liberali care mi-au spus că au așteptat să audă de la el cuvântul Unire!
Am avut o întîlnire cu liderul PAS din Ungheni și mi-a zis că va fi un protest fără participarea liderilor politici,adică vor vorbi Octavian Țîcu,Igor Munteanu,Vasile Șoimaru persoane care nu fac politică în R.M. Zis și făcut.Vreau să amintesc cititorilor noștri că Octavian Țîcu și Igor Munteanu sunt consătenii mei și au fost promovați în funcții înalte de către Partidul Liberal,iar o mare parte din cei prezenți au vrut să audă că unica soluție de a scăpa de Dictatură este Unirea cu România.
De când Năstase a vrut la Kremlin împreună cu amicii săi falși, iar Ghimpu a spus că nu avem nimic mai presus în afară de UE și România lumea a început să stea la cumpănă.
Aceasta e marea tragedie a românilor basarabeni. După 27 ani de batjocură, unii au fost aduși în situația în care să creadă că UNIREA mai așteaptă.
Evident apar mulți trădători, mulți profitori. E simplu. Nimic compus. E ca la moldoveni. Caragiale încă scria: Dacă trădezi, spune-ne să știm și noi! Ne-au spus, dar nu direct, ci pe ascuns.
Opriți-vă cât nu-i târziu!
De fapt, ce a însemnat această prezență a liderului DA la Ungheni, într-un teritoriu unde PL e tare pe poziții și unde eu sunt președinte al organizației teritoriale?
E nimic altceva decât o încercare, prost ascunsă a lui Năstase și a Maiei de a sparge unioniștii, care recent au dezvelit la Sinești un monument în memoria deportaților.
La serviciul divin, alături de mine a fost Mihai Ghimpu. El a fost întrebat despre atitudinea liberalilor în legătură cu protestele, organizate de el și ea.
Ghimpu, direct, precum este, a afirmat că aceștia vor un parlament care să se îngloade ca și multe altele.
De data aceasta parlamentul se va îngloda în interesul național al Țopilor și al lui Filat, Sandu și Năstase fiind creații ale lor.
Ei vor spune că Plahotniuc a furat, iar Filat și Țopii sunt curați. Minciuni: TOȚI TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ ÎN FAȚA UNUI PROCUROR DNA ECHIDISTANT!
Pe-al nostru steag e scris UNIRE!

Ghimpu, Chirtoacă, intelectualii basarabeni vor însă un parlament care va vota UNIREA. Românii basarabeni nu mai pot fi scoși încă odată la mezat pentru a fi carne de tun ruso-germană.
Înțeleg că sunt dur. Dar nu pot fi altfel atunci când acest caraghios fuge cu microfonul și nu i-l cedează lui Chirtoacă pentru ca acesta să pronunțe cuvântul: UNIRE!
Vă asigur, toți cei prezenți ar fi unanimi în această opinie și de aici înainte altă făină s-ar măcina la moara politică de pe Bâc.
De ce nu se scandează acest slogan? Deoarece pe 26 august, când au preconizat un miting, ei vor să mintă iarăși lumea cu niște presupuse descoperiri ale miliardului. Iar după aceasta, cu pantalonii transpirați Năstase va convinge lumea să plece acasă. Și noi vom rămâne tot ca proștii într-un an Centenar.
Așa deci, Năstase a fost la Ungheni, unde a încercat să convingă că este cineva. Greșește Ia Ungheni fără liberali el este nimeni.
Tot ieri, la Soroca niște tineri, alde mucea, au împiedicat-o pe Maia să se bâlbâie. Altercații au existat și la Ungheni.
Dacă nu ne unim, pentru o perioadă nedeterminată de timp, R.M. va fi ca o muierușcă de drumul mare. La comanda celor numiți își va ridica periodic poalele în cap în fața cortului cu numele R.M.
De fapt ce să mai bocim? Strâng pumnii de furie și constat că nu e nimic nou sub soare. La timpul lor Snegur, Lucinschi l-au creat pe Voronin. Acum va fi creat Dodon. Îl mai așteptăm pe Shor să vină cu armata sa flămândă asupra PAS și DA ca din ele să nu rămână nimic.
Întrebarea vine, dar de ce Chirtoacă nu se înregimentează în așa-numita mișcare de rezistență? Răspunsul e simplu. Țopa i-a ordonat lui Năstase să nu admită pe nimeni dintre cei care au făcut posibilă continuarea parcursului european al R.M., care au perseverat în apropierea noastră de Bruxelles prin România.
Năstase, cel care s-a îmbrățișat cu grețoșii Dodon și Usatâi la tribuna PMAN pe care au spurcat-o e filtrul de integritate al Maiei.

Share Button