Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Medicii noștri întreabă: Incotro îi indreapta Guvernul?

03.04.2020
Share Button

Îi urmărim zilnic pe cei trei – Dodon, Chicu și Dumbrăveanu – convingându-ne că în R.Moldova totul e în regulă. Mai mult, unul Țârdea, deputat de-al lui Dodon, tună și fulgeră că noi suntem campioni în neadmiterea pandemiei de corona virus.

Nu-i credeți. R.Moldova va rămâne plină cu bolnavi, fără medici care sa-i trateze, deoarece aceștia se infectează, iar guvernarea habar n-are.

Iată un crâmpei dintr-un răvaș, semnat de Viorica Golun: ”Eu lucrez in sectia de intetnare, in maternitate! Vin paciente din diferite categorii! Vin cu subfebrilitate, toate zic ca nu au contactat cu nimeni!
Dar majoritatea sunt cu soti veniti de peste hotare sau sunt la moment peste hotare! Dar cate ascund! De unde stiu eu ca nu au Covid?
Cine se ocupa de testarea medicilor? Cand se vor testa toti cei veniti de peste hotare? Sau mintim electoratul ca la noi situatia este sub control? Vrem alegeri prezidentiale! Urat de tot!”

Sunt bărbat, dar îmi sângerează inima când mă gândesc la medicii noștri care își sacrifică viața pentru un salariu de batjocură, care văd că omul moare sau va muri și ei știu ce să facă , dar nu au posibilitate să-l ajute din cauza unui guvern, condus de un individ care se vrea președinte. În mod cert, acesta va fi judecat pentru delictul penal, admis la alegerile de la Hâncești, desfășurate pe timp de pandemie. Și partidele care au participat trebuie să-și asume responsabilitatea morală, căci o viață de om valorează mai mult decât un vot.

Cel mai grav e faptul că aceste partideștiu ce au de făcut, dar nu se pot înțelege. Toți vor să fie președinți pe cadaver.

A venit timpul să conștientizăm că Unirea nu este un moft, nu este un capricipiu. Ca să avem toate cele necesare pentru a ne salva viețile noastre și ale urmașilor trebuie să informăm populația că România va putea beneficia de 3,1 miliarde de euro, după ce Parlamentul European a aprobat ajutorul economic pentru ţările UE afectate de COVID-19

Cifra aceasta nu include sumele eliberate de Banca Europeană de Investiţii sau contribuţiile statului român prin ajutoare de stat.

Ce mai așteptăm? De ce îl mai ascultăm pe acest netrebnic de președinte care în fiecare vineri le răspunde oamenilor la întrebări selectate și redactate, mințindu-i. De ce nu o aducem lângă el pe doamna Golun sau pe oricare alt medic care-i va spune adevărul verde în ochiși va convinge poporul că este condus de niște indivizi cu miningita morală?

Share Button