Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

„Lecția de politică” de Veaceslav Untilă – o carte care merită citită

06.02.2023
Share Button

Stimată audiență, în calitatea mea de prieten şi coleg de partid vreau să-i aduc domnului Untilă sincere felicitări cu două ocazii foarte importante din viața sa. Prima este frumoasa vârstă pe care o împlineşte, iar cea de-a doua este lansarea cărții "Lecția de politică".


Chiar dacă nu am reuşit să citesc până la capăt această carte, curiozitatea mă determină să  fac acest lucru cât mai curând şi am să o recomand prietenilor, colegilor şi chiar rudelor. În mare parte, foarte multe articolele publicate în această carte le-am citit chiar în ziua în care au fost publicate, şi chiar distribuite pe rețelele de socializare. Fiind colegi de partid, de Parlament şi prieten cu dlui, acest lucru era cât se poate de evident.


Această lucrare îl reprezintă pe dl Untilă, pe care îl cunosc de foarte mulți ani, şi de care mă leagă foarte multe lucruri, cum ar fi zodia, ambii fiind gemeni. Este un om de calibru mare şi un politician cu greutate. De-a lungul timpului a demonstrat în fața tuturor că are verticalitate şi curaj. Este un om al cuvântului şi un patriot cu renume. Mereu a luptat pentru promovarea ideilor naționale, a limbii române, dar şi, a reîntregirii spațiului românesc. Este o persoană fidelă, devotată şi niciodată nu a întors nimănui spatele la greu. Iar un lucru bun este cel dus până la capăt, calitate pe care am remarcat-o de-a lungul timpului la domnia sa, şi, de la care m-am inspirat mereu.


Cred că actuala generație se poate inspira din cartea ''Lecția de politică'' a dvs. care este un generator, dar şi, promotor al tradițiilor naționale româneşti, iar lecția de politică propusă de Veaceslav Untilă va avea valoare şi peste 50, 100 şi chiar 200 de ani. Şi după cum vă ştiu un luptător înflăcărat care ați pus mereu pe primul loc interesele țării, a societății vreau să vă urez mult curaj, sănătate ca să  duceți la bun sfârşit toate proiectele începute.


Într-un final, vreau să vă spun că, astfel de cărți trebuie citite şi promovate. Pentru că, după cum spunea şi legendarul Gheorghe Ghimpu: "Ne vom salva doar revenind la românism şi realizând reîntregirea neamului românesc".IMG_2804 IMG_2805 IMG_2806

Share Button