Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

La mulți ani de ziua aviației!

19.09.2015
Share Button

Dragi copii și părinți prezenți la acest eveniment, stimați piloți, controlori avia, mult stimatele și frumoasele noastre însoțitoare de bord, dragi cetățeni, vă felicit cu prilejul Zilei Aviației Civile din Republica Moldova!

În această zi frumoasă, vreau să mulțumesc tuturor celor, care fac ca pasagerii de la bordul aparatelor de zbor, să călătorească, în confort și siguranță. Dar trebuie să știți, pentru ca aceasta să se întâmple, este nevoie ca foarte multă lume să muncească cu pasiune și dăruire.


Astăzi ne-am adunat, aici, să le mulțumim piloților Air Moldova, care ne dau aripi, Controlorilor de la Mold ATSA, care ne garantează siguranța zborurilor, Piloților Avia San care salvează vieți omenești transportându-le pe calea aerului, la spitalul de urgență, angajaților de la Moldaeroservice, care cu elicopterele din dotare stropesc pădurile Moldovei, protejându-le de boli și de insecte, și tuturor celor care fac ca visul omenirii de a putea zbura, să devină o realitate.


Datorită efortului comun al acestor oameni distanțele nu mai sunt un obstacol, iar cei dragi se pot reîntâlni în ore sau chiar minute numărate.
Vă mulțumim pentru că ne înaripați, atât la propriu cât și la figurat să ne trăiți pentru că sunteți mândria noastră, sunteți eleganța noastră, sunteți aripile noastre!

 

 

Share Button