Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

„Iurie Chirinciuc, ministrul cu cele mai remarcabile realizări”

07.12.2016
Share Button

Mă bucur să văd că eforturile depuse de mine, dar și colegii din cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, pe care am onoarea să-l conduc de un an și patru luni, dau rezultate. Recent, portalul tribuna.md m-a premiat cu distincția „Ministrul care a înregistrat cele mai remarcabile rezultate pentru anul 2016”.  Să fiu sincer, nu m-am așteptat la o asemenea performanță, care pentru mine, dar și colegii din întreaga echipă semnifică foarte mult.


img_0113Să intri în gura presei este ușor, dar să te afirmi plăcut în fața jurnaliștilor, zic că e o performanță. Deoarece în ultima vreme suntem obișnuiți mai mult cu criticile care vin din partea ziariștilor, indiferent că sunt pertinente sau nu. Însă premiul pe care l-am luat din partea celor de la tribuna.md redă faptul că munca MTID este vizibilă, dar cel mai important, apreciată. Pentru că tot ce facem este pentru binele poporului.  Cât ține de proiectele remarcabile, sperăm că în viitorul apropiat vor fi și mai mari. Deoarece anul 2017 se anunță a fi un an în care cu adevărat vom putea număra roadele. Printre acestea vor fi finisarea reparației pe traseele Chișinău-Ungheni, Leușeni-Hâncești, Sărăteni-Bălți, dar și Soroca-Arionești.


img_0120


Sunt convins că tot în 2017 vom reuși să facem studiul de fezabilitate în ceea ce privește modernizarea Aeroportului Internațional Bălți, iar locuitorii din nordul țării să poate beneficia de servicii aeriene aproape de casa lor. Dar cel mai mult îmi doresc să revitalizăm calea ferată și s putem să facem această întreprindere rentbilă. Deci așa să ne  ajute Dumnezeu!

Share Button