Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Ghinda „bună” la lumina stelei socialiste se ține!

06.07.2016
Share Button

Cu toții am văzut că în ultima vreme, plenul Parlamentului a devenit un studiou al "Mosfilm", sau mai explicit să fiu, al show-urilor politice organizate de socialişti, în spatele cărora foarte bine ştim cine se află. Mare mi-a fost mirarea să văd că şi unii deputați care se pretind a fi mari apăratori ai valorilor naționale româneşti întrețin aceste mascarade.


Dragi cititori, m-am văzut obligat să scriu aceste rânduri nu din dorința de a mă răzbuna pe cineva, dar nu pot lăsa ca ideea de reintegrare românească să fie călcată în picioare de către oricine. Şi aici fac referință la deputatul PLDM Maria Ciobanu, care, vineri în Parlament şi-a arătat şi cealaltă, ori adevărata față. Pin votul pe care l-a dat pentru a fi demis în moțiunea de cenzură, ea şi-a demonstrat de fapt susținerea ideii socialiştilor şi comuniştilor, de a destabiliza situația social-politică din Republica Moldova, dar şi de a perturba parcursul european care este principalul obiectiv al nostalgicilor de URSS.


Chiar mă bucuram atunci când auzeam de la domna Ciobanu mai multe replici în Parlament,  despre susținea ideii reunirii cu România, sau a promovării valorilor româneşti, însă această decizie de a ridica mâna alături de socialişti şi comunişti m-a lăsat mască. Oare nu cunoaştem cu toții că ultimii îşi doresc cu mare nerăbdare să distrugă orice suflare românescă ce mişcă între Prut şi Nistru, iar cetățenii să nu cunoască cu adevărat care le sunt originile strămoşeşti? Oare nu este clar că aceste grupări politice îşi doresc cu orice preț ca locuitorii Republicii Moldova să ajungă la sapă de lemn, ca mai apoi să fie vulnerabili în fața stăpânilor săi de la Moscova? Iar susținerea acestora, leliță Marie înseamnă că şi dumneavoastră vă doriți acest lucru, ca să ajungem prizonierii Moscovei ca în URSS!


Cât despre acuzațiile pe care mi le-ați adus vreau să vă zic că nu fac nici măcar doi bani. Marele dramaturg român, Ion Luca Caragiale,  scria în una din operele sale “Minți ca o gazetă“. Data viitoare când veniți în Plen cu o investigație, să vă asigurați că informația de acolo este veridical. La final vreau doar atât să vă întreb, oare nu liderul partidului din care faceți şi dvs. parte stă la închisoare pentru luare de mită în dosarul furtului de miliarde, iar toate defectele pe care le-am preluat la Minister nu sunt de la guvernarea susținută de voi şi comunişti? Dar la final vreau să vă zic că istoria ne va judeca pe toți, pe mine dacă am greşit cu ceva în fața cetățenilor, dar şi pe dvs. pentru ca ați trădat prin votul de vineri acest popor.

Share Button