Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Cu numele tau, Tamara, imi trăiesc fericit viața

13.02.2020
Share Button

Astăzi este ziua de naștere a scumpei mele soții, Tamara. Deși a fost un an greu pentru familia noastră, m-ai întâmpinat în fiecare dimineață cu zâmbetul pe față, convingându-mă că adevărul va triumfa până la urmă. Te-ai sacrficat pentru a păstra căldura în căminul nostru familial, fapt pentru care îți port o nețărmurită recunoștință.


Draga Tamara, iți sunt recunoscător pentru încredere și devotament, pentru faptul că ești încrezută în idealul care va asigura viitorul demn al copiilor noștri.


Ești convinsă, ca și mine, că unica noastră salvare e Unirea si că trebuie să facem tot ce ne stă în puteri pentru a o apropia.


Draga mea, am ajuns la vârsta când suntem convinși că Iubirea noastră poate fi menținută doar prin copiii noștri. Avem sarcina sa-i punem la cale așa ca să fim cei mai fericiți bunici din lume.Știm bine că, dragostea noastră va fi zidita in ei și astfel ne vom considera o familie implinită.


Eu, fiul și fiica, Daria, îți dorim zile senine, sănătate, răbdare. Fie ca lumina călăuzitoare a sufletului tău să ne însoțească mereu: și la bine, și la greu.


Scumpa mea soție, astăzi este o zi specială si iți multumesc pentru tot ce faci pentru mine. Mă rog mereu să fii sanătoasă, cu bună dispoziție si fară griji. Vreau să te distrezi azi si să intelegi cît de specială ești. Îmi pare rău că nu sunt alături in aceste momente, dar fii sigură că vom recupera totul.


La mulți ani fericiți, alături de mine!Share Button