Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Nu mor caii când vor câinii, dar nici câinii când stăpânii!

06.02.2023
Share Button

3


Săptămâna trecută am fost din nou martorii unui circ ieftin în Parlament, când socialiştii au depus o nouă moțiune de cenzură. De această dată pe numele meu. Văd că noi, liberalii, suntem spinul din ochii roşii ai bolșevicilor socialiști. Nu mi-e teamă că aş putea pleca din funcția de ministru, doar că interesele Moscovei de destabilizare a situației politice şi sociale din țara noastră ar putea să se împlinească.


Învinurile aduse de socialiştii lui Dodon care suflă în vuvuzela putinistă, nu vreau să le comentez. Mi se par absurde atât timp cât Republica Moldova arată ca un şantier, iar reparația drumurilor este în toi. Mă bucur când văd că totul prosperă, iar proiectele de dezvoltare se înmulțesc pe zi ce trece, fapt ce demonstrează că europenii au încredere în noi și sper ca în curând să facem parte din marea familie a statelor civilizate.


Un aforism celebru spune: "Esența democrației este o opoziție puternică", în situația de față aș vrea să adaug că în Parlamentul RM noi nu avem opoziție, dar o gloată de trădători de neam și țară, care vin la şedințele plenare ca la kolhoz să-şi îndeplinească norma de moțiuni cerute.


2


Abia aştept şedința în care să vin în fața oameniior, dar şi a parlamentarilor pentru a prezenta reuşitele, chiar dacă întotdeauna este loc de mai bine. Numai cetățenii sunt în măsură să ne critice, să vină cu propuneri și soluții, sau chiar să-mi ceară demisia. Aşa că mergem cu caravana până la capăt spre Europa şi-i lăsăm pe ''câini'' să latre.

Share Button