Iurie Chirinciuc

Tinerii și Diaspora

vor salva                    

Neamul și Țara !

Dragi prieteni, colegi, susținători și vizitatori ai blogului meu!

06.02.2023
Share Button
Ziua de 27 martie este una deosebită pentru mine și pentru toți acei care împărtăşesc ideea că R. Moldova trebuie să fie parte a României. Sunt convins că vom ajunge la momentul în care, la fel ca în 1918, Basarabia va vota unirea cu România. Până atunci însă, noi, cei care suntem plenar dedicaţi acestei idei, trebuie să muncim pentru a apropia momentul.

„A munci” pentru mine înseamnă inclusiv și a informa corect, iar prin lansarea noii versiuni a blogului meu personal, îmi doresc să-mi aduc contribuția în acest sens.

Noul blog vă va oferi, dragi vizitatori(prieteni), informații ample despre activitatea pe care o desfășor în calitate de ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, de membru al Partidului Liberal, dar și de familist.

Îmi doresc să comunic cît mai intens cu dvs., de aceea și a fost creată rubrica „Dialog online”, unde îmi veţi putea adresa întrebări, iar eu vă voi răspunde cât de rapid posibil.

Toate acestea, dar și multe alte noutăți, le puteți găsi pe noua mea pagină, a cărei vizitatori fideli îmi doresc să deveniți.

Cu drag,
Iurie Chirinciuc
Share Button